Resultater ( TCB ;) )

Venstres Ungdom:
Bajerne er skønne, festerne er herlige, men det er resultater for det politiske Danmark der driver foretagendet. Heldigvis hører netop politiske resultater ikke sjældenhederne til, ikke for Danmarks stærkeste Ungdomsparti. Vi står stærkt på borgen, og det skyldes ikke mindst vores tætte kontakt til moderpartiet. Møder mellem ordfører, deres Policy Groups og Venstres ministre finder jævnligt sted. Og det arbejdsmarkedspolitiske er ingen undtagelse for denne produktive kontakt mellem generationer:

Fredag d 5 okt. udsatte 5 VU’ere weekendens hårdt tiltrængte alkoholiske udskejelser. Vi havde nemlig sat beskæftigelsesministeren i stævne på de dyre adresser overfor Christiansborg. Midt i Ministerens evige socialistiske modvind, mødtes vi med ham, og satte Venstres Ungdoms politiske dagsorden i fokus. Vi drøftede problematikken i socialisternes fortsatte adgang til folketingssalen, og en række klassiske VU-mærkesager:

Pensionsalderen skal op: vi accepterer ikke det generationstyveri de stiltiende er ved at indordne os under.

Feriepenge systemet skal afvikles: Staten skal ikke agere barnepige overfor danskerne. Vi vil selv have ansvar for vores løn.

Arbejdsmarkedsbidraget skal afskaffes: En afskaffelse af denne målrettede skat ville komme alle lønmodtagere til gode, ung som gammel. Det er fortsat VU-politik at arbejdsudbuddet skal øges, og skatterne skal have en over nakken.

Der blev også tid for os, til at rose regeringens ganske glimrende udspil, om strategien for hvordan vi fremadrettet sikrer Dansk Industri adgang til udenlandsk arbejdskraft.

AE på borgen

Skriv en kommentar

Arbejdsmarkeds- og erhvervsordføreren

Marcus Andersen er ordfører for arbejdsmarkeds- og erhvervspolitik, og bruger denne blog til at italesætte aktuelle problemstillinger, der forhindrer arbejdsmarkedet og erhvervslivet i at udfolde sig i sit fulde potentiale og levere deres maksimale produktivitet.

Væk med unødigt komplicerede regulativer for arbejdsmarkedet, samt durkdrevne og unaturlige indgreb i udviklingen af markedet. Følg med på denne blog, og bliv opdateret på kampen for menneskelig innovation og teknologiske landvindinger.