Når Allah ikke er et spørgsmål om tro, men magt!

— DETTE INDLÆG ER SKREVET AF GÆSTEBLOGGER NICOLINE MØLLER GAARDSØE —

Der er en kedelig udvikling at se indenfor integrationsområdet, tendenserne viser desværre, at det er forældrene, som holder deres efterkommere tilbage fra at blive inkluderet i det danske samfund.  Forældrene benytter nemlig Koranen til at håndhæve hård social kontrol og undertrykkelse mod især kvinderne. Derved giver de ikke 2. Generationsindvandrende mulighed for at forene sig optimalt med de vestlige værdier. Dette medfører desværre også, at disse unge individer ofte står med en kæmpe splittelse og et manglende tilhørsforhold.

Ghettodannelserne bliver gang på gang nævnt, som en af de store syndere i den fejlende integration. Konsekvenserne berører os alle hver eneste dag, så det er på tide, at vi sætter ordentligt ind. Den politiske retning der lægges i disse år, kommer nemlig til at forme vort land markant i mange generationer fremover.

En kæmpe problematik er opstået i det danske land, når vi ikke længere kan italesætte problemstillingerne i vores samfund uden prompte at blive sat i bås, som diverse afskum. Dette sker ofte helt uden at forholde sig til de fremlagte argumenter. Mentaliteten har simpelthen behov for at ændre sig, så vi endelig kan komme ordentligt til værks. Desuden ville der opstå den herlige gevinst, at man fratog højrefløjens ammunition til deres hadkampagner og venstrefløjen ikke satte sig ud på deres selvpromoverende korstog om manglende barmhjertighed hver anden dag.

I mandags kunne man læse Nima Zamanis artikel i Berlingske, hvor han tydeligt satte foden ned og råbte vagt i gevær! Her gjorde han opmærksom på den drejning, som samfundet har taget, hvor han bl.a. proklamerede, “Jeg synes ikke, jeg kan se lyspunkterne. Jeg ser det engang imellem, hvis der er en ny, som står frem og fortæller, at vi altså har de her problemer.” Mediernes magt er ej at undervurdere, det er sågar en kendsgerning at; Opråb fører til debat, debat fører til udvikling og oftest fører udvikling til forbedringer. Der ligger derved et stort ansvar på hele befolkningen om at tillade denne debat, så der fremkommer en progressiv udvikling.

Ghettodannelserne er i sandhed et bevis på, at vores dyreinstinkter i sandhed er intakt, vi samler os om dem, vi ligner mest, -ja, vi samler os om vor egne.  Her danner vi eget territorium, og styrker det, på den måde vores kultur ved bedst. Dette instinkt befinder sig i alles underbevidsthed men det, som adskiller os fra dyrene er netop, at vi kan indse dette. Hvilket dermed pålægger os det ansvar at håndtere  og ændre på kendsgerningerne til det bedre, så vi netop ikke ender med det parallelsamfund, som der i dagens Danmark er i kraftig udvikling.

Parallelsamfund er for mange et ord, der medfører en lettere hovedrysten og modløshed, da det nærmest allerede virker som en tabt kamp, når man hører diverse udtalelser fra politikere og samfundsdebattører. Fejlen ligger dog udelukkende på vor egen side, når vi fra tidernes morgen har snakket om, at indvandrende skulle integreres, men det er simpelthen ikke vejen frem for at bremse parallelsamfundet. –Nej, i virkeligheden skal vi se kendsgerningerne i øjne og påbegynde assimilation.

Ved at assimilere de ny ankommende får vi nemlig skabt et mere homogent samfund. Søren Pind udtalte sig om forskellen mellem integration og assimilation som ny integrationsminister i 2011; ”Når folk kommer til Danmark for at blive danske statsborgere, så kommer de selvfølgelig for at blive danske – ikke for at lave Danmark om.” En pointe, som er på høje tid at tage til overvejelse endnu en gang.

Skriv en kommentar

Flygtninge- og integrationsordfører

Her på bloggen kan du læse indlæg fra vores flygtninge- og integrationsordfører, Naja Marie Sanvig Knudsen.

Jeg debatterer om forskellige aktuelle emner inden for flygtninge- og integrationsområdet. Specielt integrationsdebatten har min interesse, her på bloggen kan du derfor her læse min tanker om, hvordan vi løfter integration, og hvordan vi forhindre yderligere radikalisering af unge i farezonen!

Læs gerne med og blad dig endelig i debatten :-)